Krem Djathi Kolios

Kategori: ,

5 Kg
500 Gr

Pershkrimi

Bërë nga qumështi i lopës i pasterizuar, gjysmë i skremuar.
Shijoni shijen kremoze dhe të freskët të kremit të djathit Kolios me një përmbajtje të ulët yndyre prej vetëm 16%, në bukë të thekur, në sanduiçin tuaj, apo edhe si një shtesë e shijshme për cheesecakes.
Është një burim i mirë proteinash me 8,1 g proteina për 100 g.