Krem Djathi Labneh

Kategori: ,

Krem Djathi Labneh vjen në disa paketime të ndryshme si: 500gr dhe 5kg.

Pershkrimi

Labneh – nga qumështi I freskët, I pasterizuar I lopës. Kombinim kosi me kremin e djathit krijojnë një strukturë të hollë dhe të freskët.