Djathë Halloumaki

200 gr

Pershkrimi

Halloumaki djathë zgare dhe tigani. Një përzjerje e qumështit të lopës, deles dhe dhisë. I përshtatshëm për konsum të përditshëm nga e gjithë familja. Shoqëruar nga erëzat e mentes.