Tahini me Portokall

Kategori: ,

Pershkrimi

Tahini është një ushqim I shëndetshëm, ushqyes, me origjinë bimore, I bërë ekskluzivisht  nga 100% fara susami të pjekura të bluara të pasura me vitamina dhe antioksidant. I përshtatshëm për të gjithë familjen.

Vjen me paketim, 300gr.