Gjalpë Arror me Lajthi

Kategori:

Pershkrimi

Gjalpë natyral 100% nga grirja e frutave të thata, pa kripë, pa sheqer dhe pa konservantë të shtuar. Ideal për të shoqëruar mëngjeset tuaja të ëmbla.