Tahini me Proteinë

Kategori: ,

Tahini me Proteinë, me Portokall dhe me Pastë Sesami-Kremoze 100%, 280gr.

Pershkrimi

Tahini është një ushqim I shëndetshëm, ushqyes, me origjinë bimore, I bërë ekskluzivisht  nga 100% fara susami të pjekura të bluara të pasura me vitamina dhe antioksidant. I përshtatshëm për të gjithë familjen.

Vjen ne paketim, 280gr.