Reçel Qershie

400 gr

Pershkrimi

Te gatuara në mënyrë tradicionale, me
qershitë e freskëta të prodhimeve të
Korçës, reçeli i shtëpisë do të ëmbëlsoje
mëngjeset dhe vaktet tuaja.