Reçel Kumbulle

400 gr

Pershkrimi

Te gatuara në mënyrë tradicionale, me
kumbullat e freskëta të prodhimeve të
Korçës, reçeli i shtëpisë do të ëmbelsojë
mëngjeset dhe vaktet tuaja.