Marmalatë Pjeshke

Vjen ne paketim, 450 gr.

Pershkrimi

Marmalatë e përbërë nga fruta të freskëta dhe e ëmbël
për të shoqëruar mëngjesin tuaj, për të krijuar ëmbëlsira
të shijshme dhe e përshtatshme për fëmijë.