Tostino

Djathë i Butë Tostino vjen në paketime të ndryshme si: 200gr, 500gr dhe 1kg.

Pershkrimi

Tostino, djathë i butë në feta, ideal për sandwich dhe tost. Shkrihet lehtesisht.