Djathë i Bardhë Dhie

800 gr

Pershkrimi

Djathe Dhie i zhytur në shëllirë. Ka shije të pasur dhe aromë natyrale të qumështit të dhisë. Burim i mirë proteinash, mineralesh dhe vitaminash.

Alternative shumë e mirë për njerëzit që janë alergjike ndaj laktozës.