Djathë Feta Bio Organic

Pershkrimi

Feta Bio Organik – nga qumështi organik i deles & dhisë është një burim i mirë Proteinash, Riboflavin (B2), Vitamin B12, Calcium & Phosphorous.

Certifikuar nga Bio Hellas, ka një profil mjaft të mirë nutricional, i cili i ka dhënë titullin “Healthiest Cheese in the World”.

Për te rritur dhe fëmije +6 muaj.