Djathë Hercules

Vjen në paketim 300gr.

Pershkrimi

Hercules – Një burim proteinash natural tashmë mund t’a gjeni dhe tek djathi i lopës, Hercules.

Kalori të ulta, proteina të larta. 23% Proteinë në përberjen e tij.