Djathë Dele

12 kg

Pershkrimi

Djathë dele i maturuar në hirë. Aroma mesdhetare i jep shijen unike.
Qumështi i deles është lehtësisht i tretshëm. Molekulat e yndyrës dhe proteinave janë shumë të vogla. Ka dy herë më shumë se qumështi i lopës dhe tre ose katër herë më shumë kalcium. Është i përshtatshëm për persona që kanë intolerancë ndaj qumështit të lopës. Është i pasur me Omega 3 dhe një nivel të lartë vitaminash A , E dhe antioxidant.
I përshtatshëm për të rritur dhe fëmije.