Miresevini në

Iliria Foods

Iliria Foods, importues i produkteve premium greke dhe prodhues i produkteve tradicionale te zones se korce tashme me shume se 20 vite ne tregun Shqiptar dhe jo vetem.RRETH NESH

Iliria Foods, importues i produkteve premium greke dhe prodhues & përpunues i nenprodukteve të qumështit, tashmë më shumë se 20 vite në tregun Shqiptar dhe jo vetëm.

Iliria Foods u themelua në vitin 1999, si një firmë importi me produkte greke quajtur Avance.

Në vitet në vijim, kompania vazhdoi të zgjeronte aktivitetin e saj, duke marrë emrin Iliria Foods Shpk.
Fillimisht u shtua sektori i prodhimit dhe paketimit të sallatave me perime dhe nënprodukteve të qumështit.

Qëllimi ynë kryesor ka qenë dhe mbetet përgatitja e produkteve tradicionale me përbërës të freskët dhe Bio nga zona e Korçës.

Gjithashtu, një pikë tjetër fokusimi e kompanisë është edhe importimi i produkteve me një cilësi premium, i disa prej firmave më të mira greke.

Iliria Foods Shpk kryen shpërndarjen e produkteve në të gjithë Shqipërinë duke bashkëpunuar me super-tregjet, marketet dhe vendet, si: ushqim i shpejtë, piceri dhe restorante.

 

ABONOHU

Merrni njoftime ne lidhje me ofertat dhe eventet e fundit te organizuara nga ILIRIA FOODSPRODUKTET TONAREVIEWSCONTACT US