Kos Autentik Grek

Kategori: ,
Kos Autentik Grek kremoz 0% 2%, 10%

Pershkrimi

Kos Autentik Grek – nga qumështi i lopës. Në ndryshim nga kosi i thjeshtë kalon në disa hapa shtesë ku qumështi i fermentuar tendoset pas mpiksjes për të hequr hirrën dhe laktozën, duke u shëndrruar kështu në nje burim të mirë proteinash, calcium, Vitamine B12 dhe përmbajtje të ulët sheqeri.

Kosi Autentik vjen në disa versione :

Full-fat (10% yndyrë)

Low-fat (2% yndyrë)

Free-fat (0% yndyrë)