Qumësht Lope

Kategori:

Blu 3.6%

Jeshil 1.6%

Pershkrimi

Qumësht i pasterizuar Lope UHT, vjen në paketim Tetrapak për përdorim familjar.

Nga teknika e përdorur në prodhimin e këtij qumështi asnjë nga vitaminat e tij nuk humbet dhe qumështi mbetet pothuajse aq i mirë sa qumështi i freskët, përsa i përket fizologjisë ushqyese dhe shijes.