Qumësht H-Vollmilch

Kategori:

1 Liter

3.5% Yndyre

Pershkrimi

Rottaler Milch vjen nga fermat Austriake të cilat përdorin ushqime pa OMGJ, në një mënyrë të kontrolluar.

Nga teknika e përdorur në prodhimin e qumështit asnjë nga vitaminat e tij nuk humbet dhe qumështi mbetet pothuajse aq i mirë sa qumështi i freskët, përsa i përket fizologjisë ushqyese dhe shijes. I përshtatshëm për fëmijë dhe të rritur.

Paketim 1L me yndyrë te plotë 3,5%.