Pastë Domateje

Kategori:

Pastë domateje (Ketchup), e cila vjen në pesha të ndryshme si: 350gr, 4kg dhe 5kg.

Pershkrimi

Salcë domatesh disi e ëmbël dhe me teksturë të
butë, e plotësuar nga shija e uthullës dhe erëza.
Ketchup me të cilin mund të shoqëroni Çdo pjatë
mishi, patate dhe sallata.