Kos Grek

Kategori: ,

Vjen në paketim 375 gr.

Pershkrimi

Kos Grek nga qumështi i pastër dhe i freskët i Fermës Koukakis.

Shija tradicionale me një strukturë të plotë, të trashë.

Me qumësht lope – 10% yndyrë.

Vjen në paketim qelqi.