Kos Autentik me Mjalt

Kategori: ,

150gr

Pershkrimi

Kos Autentik Grek – nga qumështi i lopës. Në ndryshim nga kosi i thjeshtë kalon në disa hapa shtesë ku qumështi i fermentuar tendoset pas mpiksjes për të hequr hirrën dhe laktozën, duke u shëndrruar kështu në nje burim të mirë proteinash, calcium, Vitamine B12 dhe përmbajtje të ulët sheqeri.

Kosi Autentik vjen në disa versione :

Free-fat (0% yndyrë) i thjeshtë, me porcion të ndarë majlti