Djathë Crystal

SKU N/A Kategori: ,
Clear

Pershkrimi

Crystal -djathë i bardhë me yndyrë bimore. Ka një strukturë të butë dhe i lehtë në prerje. Mund të shijohet në receta dhe mënyra të ndryshme.

I përshtatshëm për vegjetarianët.

Additional Information