Xaxiki

Kategori: ,

Pershkrimi

XAXIK NGA KOMBINIMI I SALCËS
SE KOSIT E FIRMËS SONË DHE
KASTRAVECAT E FRESKËT TË
ZONËS, SHIJE HUDHRE DHE ERËZA
TË RRITURA ME KUJDES.