Speca me uthull

Kategori:

Pershkrimi

SPECAT ME UTHULL JANË PADYSHIM NJË NGA SALLATAT MË TË
VEÇANTA TË KUZHINËS SHQIPTARE, POR NE KEMI MENDUAR QË
AJO TË JETË EDHE MË E SHIJSHME
ME GOGOZHARET E ZONËS SË
KORÇËS DHE UTHULL SHTËPIE.