Salcë Kosi Ekleton

Kategori:

Eklekton – salcë kosi me 10% yndyrë, strukturë kremoze dhe e plotë.

Pershkrimi

Salcë kosi me 10% yndyrë, strukturë kremoze dhe e plotë.