Majonezë

Kategori:

Pershkrimi

MAJONEZË E PLOTË DHE KREMOZE
E BËRË NGA VEZËT E FRESKËTA PËR
T’U PËRDORUR SI BAZË PËR SALLATAT, SANDWICH-AT, HAMBURGER-AT OSE
PJATAT E MISHIT DHE PESHKUT.