Kefir

Kategori:

330 ml.

Pershkrimi

Kefiri pija natyrale me origjinë nga zona e maleve të Kaukazit, ku gjendet dhe “kërpudha” e kefirit e cila përdoret për fermentimin e qumështit. është një burim Probiotikesh, Proteinash, Kalciumi, Magnesium, Vitamine D3. I përshtatshëm për fëmijë (+ 6 muaj) dhe të rritur.

Vjen në 2 tipologji

Kefir i thjeshtë

Kefir me fruta – manaferrë, luleshtrydhe, qershi