Hallvë Susami me Kikirik

Kategori:

Vjen ne paketim, 400 gr.

Pershkrimi

Halva një ushqim i vjetër tradicional me bazë të ëmbël i përbërë nga pasta e farave të susamit dhe karamel i bardhë fondant, ka qënë gjithmonë një ëmbelsirë e shumëpëlqyer nga të gjitha moshat, për shkak të përbërësve të saj të thjeshtë bimor dhe vlerave të larta ushqyese (e pasur me Proteina & Kalcium).