Choco Sticks

Kategori:

Choco Sticks me Çokollate

89 gr
310 gr

Pershkrimi

Shkopinj të ëmbël Choco Sticks me 3 shije të ndryshme.

Të mbushur me krem bananeje të karamelizuar, me portokall dhe me çokollatë.

Një nga ëmbëlsirat e preferuara të fëmijëve, të shijshme dhe të buta.

Vijnë në dy lloje paketimesh: të vogla për tu marë kudo me vete, në çantë dhe paketim familjar.